Sponsor - Goede Doelen

Geschreven door Administrator | Woensdag, 04 Juni 2014 13:36

Art Conservation Europe sponsort al enige tijd de volgende goede doelen:

Bio Vakantieoord

"Art Conservation voelt zich al enige jaren zeer betrokken bij Bio Vakantieoord, dat voelen wij omdat wij ook vinden dat kinderen met een handicap recht hebben op een vakantie"

Aldus Piet van Dalen - Managing Director van Art Conservation.

 

Bio Kinderrevalidatie streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten.

 

In het Bio Vakantieoord kunnen gezinnen met kinderen met een complexe handicap onbezorgd vakantie vieren. 
Op het park bevind zich de Manege in 't BioBos die volledig is ingericht voor recreatief en therapeutisch paardrijden voor gehandicapten. 
Het Bio Research Center for Children heeft als doel de levensomstandigheden van kinderen met een handicap te verbeteren.

 

Lees verder >>

Beelden Tuin Kleinpolderplein

 

"Het gaat om een initiatief voor verweesde beelden. Wij steunen dit initiatief omdat wij vinden dat beelden die onderdeel zijn van ons verleden een belangrijk onderdeel zijn van ons historisch geheugen."

Aldus Piet van Dalen - Managing Director van Art Conservation.

 

Het waterplein wordt versierd met kunstwerken.

 

Het waterplein staat het grootste gedeelte van het jaar droog. Door de bovenliggende A13 is dit plein vrij donker. Het krijgt echter allure doordat het als museumzaal wordt ingericht. Het ligt in de lijn der verwachting dat het Kleinpolderplein een vijftiental beelden zal gaan huisvesten, waarvoor elders in de stad geen plaats meer is. Door sloop, revitalisering en nieuwbouw komen steeds meer beelden in het gedrang. Op het Kleinpolderplein krijgen bijzondere beelden een nieuw leven aangeboden. De kunstwerken komen uit het depot van het Centrum voor Beeldende Kunst. Van daaruit stelt een commissie wisselende buitenexposities op het waterplein samen.

Deze ‘museumzaal’ is goed bereikbaar en de kunstwerken worden verlicht, zodat het ook ’s avonds een prettige omgeving is. Op deze manier is de verlichting van het plein ook weer op een (multi)functionele manier opgelost.

 

Lees meer >>